NIEUWS 

COVID update 30 en 31 december 2020

Door de Coronamaatregelen zijn alle fysieke lessen van het Instituut noodgedwongen opgeschort tot aan de Paasvakantie. Cursussen worden ofwel online gegeven, dan wel uitgesteld naar een latere datum. 

Noteer alvast dat de cursus "Kunst van de 19de eeuw" door docente Anne De Neys om gezondheidsredenen niet kan starten op 6 januari, maar verschoven wordt naar een later lesblok.

De cursus Cultuurgeschiedenis (docent: Jan Lampo) wordt online gegeven en start op 7 januari (18.30 tot 20 u).

 

Voor Lesblok 3 wordt de cursus Hoogtepunten uit de Vlaamse muziek (docent: Jan Dewilde) uitgesteld naar een later lesblok, zodat de lessen zoals oorspronkelijk voorzien, op locatie Studiecentrum voor Vlaamse muziek kunnen blijven doorgaan.

 

De cursus "Egyptische kunst" (docente: Marie-Paule Vanlathem) wordt uitgesteld naar academiejaar 2021-2022 en uitzonderlijk vervangen door de cursus "Griekse en Romeinse kunst" (docent: Koen Demarsin). Deze cursus wordt online gegeven op woensdagavond met start op 24 februari

COVID update 22 oktober 2020
Door het beperkt aantal plaatsen in het leslokaal vanwege de coronamaatregelen zijn de cursussen voor 2020-2021 voorlopig volzet.  U kunt zich evenwel nog op de wachtlijst laten zetten door een mailtje te sturen naar inschrijving.khi@gmail.com. Wij contacteren u dan zodra er weer een plaats vrijkomt. Dank alvast voor uw begrip.

De lessenrooster 2020-2021 staat online onder de hoofding 'Cursusdata'. Door op de afbeelding te klikken kan je een korte inhoud van de cursus raadplegen.

Hoe je kan inschrijven vindt je onder 'inschrijvingen'. We wensen je veel studiegenot.